Taşköprü Belediyesi’nden Toplu Açılış Töreni

Taşköprü Belediyesi tarafından yapılan hizmetler için “Toplu Açılış Töreni” düzenlendi.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen açılış töreni saygı duruşu ve istiklal marşının ardından başladı.

Taşköprü Halk Eğitim Merkezi folklor gösterisinin ardından programın açılış konuşmasını Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptı.

Başkan Çatal konuşmasında görevi süresince yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Başkan Çatal ayrıca açılışı yapılan, Mezbahane binası, Cenaze Hizmetleri Binası, 3 adet çocuk oyun parkı, 2. Çevreyolu Bağlantı yolu, Kız Konukevi Tadilat Projesi, Tarihi Arasta ve Belediye önü Sokak Sağlıklaştırma Çalışması Projesi, Sümer Mahallesi Kuran Kursu ve Muhtarlık Binası hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

Daha sonra gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından kurban kesimi ve İlçe Müftüsü Hasan Yozgat’ın yaptığı duanın ardından protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi.

Katılımcılara yemek ikramının yapıldığı programın ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar açılışı yapılan tesisleri gezdi.

Açılış programına Kastamonu Valisi Avni Çakır, MHP Genel Sekreter Yardımcısı İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP Konya Milletvekili Esin Kara, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar, Kastamonu eski Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, MHP MYK üyeleri Yüksel Aydın, Hüseyin Edis, Davut Haskırış ve Çağrı Aci, ilçe belediye başkanları, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri son olarak ise geçtiğimiz aylarda şehit olan Şehit Murat Nar ve Muhammed Öztürk’ün kabrini ve şehitliği ziyaret ederek dua etti.