Taşköprü Modern Mezbahaneye kavuşuyor

Taşköprü Belediyesi tarafından, yapımında sona gelinen, modern mezbahane önümüzdeki günlerde hizmete açılmaya hazırlanıyor.

Çevreyolu Hayvan pazarı yanında bulunan 4 dönümlük arazide kısa süre içerisinde yapımında sona gelinen modern mezbahane vatandaşlar tarafından da beğeni aldı.  Eski mezbahanenin şehir içinde kalmasından dolayı ve vatandaşların istekleri doğrultusunda, Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ında seçim sürecinde özellikle üzerinde durduğu projeler arasında yer alan “Modern Mezbahane” göz dolduruyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdullah Çatal  “İlçeye yakışan Modern Mezbahanemiz önümüzdeki günlerde hizmete açılarak, daha hijyenik ve günümüz koşullarına uygun olarak halkımıza hizmet verecek. Mezbahanemizin ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlçemize yakışan Mezbahanemiz önümüzdeki günlerde hizmete açılacak” dedi.