Taşköprü’de Muhtar Günü kutlandı

Taşköprü ilçesinde, 19 Ekim Muhtar günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Büstüne, Taşköprü Muhtarlar Derneği Başkanı Haluk Gökçek’in çelenk sunumuyla başlayan program daha sonra İlçe Kaymakamı Çağlar Partal’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam etti. Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda ilçenin tarihini yansıtan Delibeyoğlu Konağı’nın işletmecisi olan Gökçek, muhtarlara ve ilçe protokolüne ikramda bulundu. Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Taşköprüspor Başkanı Hüseyin Altan, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve muhtarların katıldığı programda, muhtarlar ilçeyi Bal Ligi’nde temsil edecek olan Taşköprüspor kombine kartı alarak, takıma destek verdiler.