Başkan Çatal, “İlçemizin Her Noktasını Güzelleştireceğiz”

Taşköprü Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından planlı çalışma neticesinde yapımına başlanılan üst yapı çalışmalarında sona gelindi.

Belediye binası önünde başlayan çalışma tarihi arasta ile devam etti. Modern ve tarihi yapıya uygun yapılan üst yapı yenilenmesi, ilçe halkı tarafından da beğeniyle karşılandı. Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ilçenin her bir noktasına hizmet götüreceklerini ifade ederek, “Tarihimizi günümüzde yaşatan ilçemizin her bir noktasını güzelleştirmek için mesai arkadaşlarımız ile emek sarf ediyoruz. İlçemizde üst yapı çalışmamızı tamamlayarak, modern bir şehir haline getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Üst yapı çalışması biten tarihi arasta ve Belediye Sarayı önü ise ilçe halkı tarafından büyük beğeni aldı.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ