Cenaze Hizmetleri Binası’nda sona gelindi

Taşköprü Belediyesi Cenaze Hizmetleri Binası’nın inşaatında sona geliniyor.

Kurbantepe Aile Mezarlığı’nda yapımına kısa süre önce başlanan Taşköprü Belediyesi Cenaze Hizmetleri binasında çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Cenaze Hizmetleri binasında gasilhane, morg, bay-bayan mescit, abdesthane, imam odası ve taziye alanı yer alacak. İnşaatında sona yaklaşılan hizmet binası, 6 kişilik morg ve gasil tablasının konulmasının ardından önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ilçemizin önemli bir ihtiyacı olan Cenaze Hizmetleri binamızın yapımında sona yaklaştık. Önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Cenaze Hizmetleri binamızda hem gurbetten cenaze defini için ilçemize gelen vatandaşlarımızın defin işlemleri rahatlıkla yapılacak, hem de ilçemiz defin işlemlerinde vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Yıkamadan, kefenlemeye ve morg sistemimize kadar vatandaşlarımızın acılı günlerinde yanlarında olmak yegane gayemiz” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ