Başkan Çatal’dan Ankara çıkartması

 

 

 

KASTAMONU (AA) Kastamonu’nun Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Ankara temasları kapsamında, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok, İller Bankası Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ve Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı Kubilay Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan Çatal, ilçemiz hizmetleriyle ilgili istişarelerde bulundu.

Çatal ardından ise Çevre Şehircilik Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı İhsan Yiğit ve Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Dr. Fuat Uzun’u ziyaret ederek ilçeye yapılacak projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Çatal ayrıca Ankara ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanımız Sn. Turgay Baştuğ’u, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve Genel Başkan Yardımcı Deniz Güzelay’ı ve AK Parti Genel Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politikalar Kurul üyesi ve Ak Parti Yerel Yönetimler Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu’nu ziyaret ederek istişarelerde bulunup, Beyaz Altın Taşköprü sarımsağını takdim etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal,AA muhabirine yaptığı açıklamada “ Ankara ziyaretleri kapsamında ilçede yürütülen ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili kurumları ve siyasi partileri ziyaret ettiklerini söyleyerek ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini, ilçeye daha fazla hizmetin gelmesi için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini” ifade etti.