4 bin m2’lik alanda taş döşeme işleminde sona geliniyor

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, çalışmaların devam ettiği tarihi çarşı arastasında ve Tekke Mahallesi Bahri Alp Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Fen işleri müdürlüğü tarafından, üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında, ekipleri ziyaret eden Başkan Çatal, vatandaşlarla bir araya geldi. Bahri Alp Caddesi 2. Çevreyolu bağlantısı yolunda çalışmaları yerinde inceleyen Çatal, çalışmalarla ilgili belediye personelinden bilgi aldı. İncelemelerde birim amirleri de Başkan Çatal’a eşlik etti.

Çatal, çalışmaların % 50’si tamamlandı

Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada; “İlçemizin her bir noktasını güzelleştiriyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını devam ediyor. Üst yapı yenileme çalışmalarımızda 4 bin m2’lik alanda devam eden begonit taş döşeme işlemimizin % 50’lik kısmında tamamlanmış olup, ekiplerimizin özverili çalışmaları ile begonit taş döşeme işlemimiz devam etmektedir. Ayrıca 980 m2 granit kaplama tretuvar işlemi ve 430 m bordur montajı çalışmamız tamamlandı” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ