Taşköprü’de Kendir İçin İmzalar Atıldı

Taşköprü ilçesinde, Kendir için imzalar atıldı. Kastamonu Valilik binasında Vali Avni Çakır başkanlığında gerçekleşen imza törenine Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve  Anadolu Kenevir Endüstri A.Ş. yetkilisi Ahmet Çetinsay’ın yanı sıra   Kasiad Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar, Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, Taşköprü Ziraat Odası Başkanı Murat Çelik ve Taşköprü  Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Betül Cebeci katıldı. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada; “Taşköprü ilçemizde kendirin yeniden hayat bulması için başlattığımız çabalar somut adım vermeye başladı. Kastamonu Valimiz Sn. Avni Çakır başkanlığında Taşköprü Kaymakamımız Sn. Çağlar Partal ve Anadolu Kenevir Endüstri A.Ş yetkilisi Ahmet Çetinsaya’nın katılımlarıyla Taşköprü OSB’de yer tahsisi yapılarak tahsis sözleşmesi imzalandı. İlçemize ve çiftçimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.