Kent ve Başkan Dergisi’nden Taşköprü Belediyesi’ne Ödül

Kent ve Başkan Dergisi’nin bu yıl Malatya’da 8’incisini düzenlediği ödül töreninde Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ‘Taşköprü Sarımsağı Takip Sistemi” projesi ile ödül almaya layık görüldü.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Malatya Mövenpick Otel’de düzenlenen ödül töreninde Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın adına ödülü Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Tuğcu, derginin Genel Yayın Yönetmeni Okan Geçgel’den aldı.

Başkan Çatal, “Kent ve Başkan Dergisi tarafından organize edilen ve tüm Türkiye‘yi kapsayan belediye başkanlarının çalışmaları ve projeleri kapsamında yapılan oylama sonucunda bizleri ödüle layık gördükleri için tüm vatandaşlarımıza ve ulusal ölçekte yayın yapan Kent ve Başkan Dergisi’ne teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Marifetin iltifata tabi olduğunu söyleyen Başkan Çatal, bu tarz ödüllerin kendilerine daha fazla sorumluluk yüklediğini belirterek gece gündüz demeden hizmetlerinin devam edeceğini ifade etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a geçtiğimiz hafta ise Tüm Karadenizliler Derneği tarafından Yılın Belediye Başkanı ödülü verilmişti.

Haber: Hamza sefa YILMAZ