Başkan Çatal’a bir ödül de Kent&Başkan Dergisi’nden geldi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ulusal ölçekte yayın yapan Kent&Başkan Dergisi’nin Türkiye genelini kapsayan anket sonucuna göre 2021 yılının “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.
Taşköprü Sarımsağı Takip Sistemi (TSTS) Projesi ile online olarak gerçekleştirdiği anket sonucunda Kent&Başkan Dergisi tarafından 2021 yılı “Yılın Belediye Başkanı” ödülüne layık görülen Belediye Başkanı Abdullah Çatal, geçtiğimiz hafta Tüm Karadenizliler Derneği tarafından yılın belediye başkanı seçilmesinin ardından bu hafta da ulusal ölçekte yayın yapan Kent&Başkan Dergisi tarafından yılın belediye başkanı seçilmesinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek herşeyin en iyisine layık olan Taşköprü halkı için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
Ödül töreni ise 12 Eylül Pazar günü Malatya Hilton Oteli’nde gerçekleşecek.