Yılın Belediye Başkanı Abdullah Çatal Oldu

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Tüm Karadeniz İlleri Kültür Eğitim Derneği Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından 2020 yılının, “Yılın Belediye Başkanı” seçildi. TÜM KAR-DER tarafından 2020 yılının “Yılın Belediye Başkanı” seçilen Belediye Başkanı Çatal, plaketini Genel Başkan Osman Işık’tan aldı.
Başkan Çatal, “2020 yılının, yılın Belediye Başkanı seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Tüm Karadeniz İlleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Sn. Osman Işık, Genel Başkan Yardımcısı ve Karabükspor Başkanı Sn. Mehmet Yüksel, Mali İşler Komisyon Başkanı Sn. Hüsnü Çelik, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Ayhan Kırmaz ve İsmail Alper Kaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
TÜM KAR-DER Genel Başkanı Osman Işık’ta “Belediye Başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz. 2020 yılının, yılın Belediye Başkanı Taşköprü olması bizleri ayrıca mutlu etti. Belediye Bakanımız Sn. Abdullah Çatal’ın çalışmalarını taktirle takip edip, herkesin gönlünde taht kurduğunu gördük. 2020 yılının ve gönüllerin Başkanı Sn. Abdullah Başkanımıza ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ