LGS’de dereceye giren öğrencilere Başkan Çatal’dan bisiklet

Taşköprü Belediyesi, Liseye Geçiş Sınavı (LGS)’nda ilçede ilk 3’e giren öğrencilere bisiklet hediye etti.  LGS’ye girecek olan öğrencilere moral ve motive olmak amacıyla geçtiğimiz aylarda bunun duyurusunu yapan Taşköprü Belediyesi, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından ilçede ilk üçe giren öğrenciler, velileri ve okul müdürleri ile Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı ilk olarak makamında ziyaret etti.

Daha sonra düzenlene tören ile ilçede ilk 3’e giren öğrencilerden 1. olan Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Selahattin Ali Öner, 2. olan Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Doğukan Alper Güllü, 3. olan Atatürk Ortaokulu öğrencisi Burak Baş bisikletlerini Belediye Başkanı Abdullah Çatal’dan teslim aldı.

Başkan Çatal, “Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Liseye Geçiş Sınavı’nda ilçemizde ilk 3’e giren öğrencilerimize hediyelerini taktim ettik. Başarıları ile bizleri gururlandıran öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ