Taşköprü Belediyesi, her hafta bir mahalleyi Çanakkale’ye gönderecek

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya gelerek, istişarelerde bulundu. Gerçekleşen programda Taşköprü Belediyesi Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında her hafta başka bir mahalleye Çanakkale gezisi düzenleneceğini belirtti. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yaptığı açıklamada; “Vatandaşlarımız pandemiden kaynaklı olarak 2 senedir evlerinde sıkıldılar. Bizlerde pandemi kurallarını uydukları ve bir nebzede olsa değişiklik olması ve ülkemiz tarihine adını altın harflerle yazdıran Çanakkale Zaferi’nin yaşandığı Gelibolu Yarımadası ve Çanakkale iline gezi programı tertip edeceğiz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce, Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında her hafta ayrı bir mahalle sakinlerimizi Çanakkale gezisi düzenleyeceğiz“ dedi.

Belediye Başkanı Çatal, daha sonra mahalle muhtarları ile yapımı devam eden yeni modern mezbahaneyi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.