İlçe Protokolünden Sarımsak İşletmecileri ve Tesislerine ziyaret

Taşköprü ilçemizde faaliyet gösteren, sarımsak işletmecileri ve tesislerini, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mesut Şallı, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu ziyaret etti. Ziyarette işletme sahipleri ve tesis sahipleri ile fikir alışverişinde bulunularak, paketleme yaptıkları ürünün etiketlerinin basımı konusunda bilgilendirme yaptılar. Belediye Başkanı Çatal, “Taşköprü Sarımsağımızın marka değerini korumak için, çiftçilerimizi, işletmelerimizi ve tesislerimizi ziyaret ederek ürün etiketi hakkında bilgilendirmede bulunduk.
Dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağımızın marka değerini korumak ve gelecek nesillerimize miras bırakmak için mücadelemiz sürecektir“ dedi.