Başkan Çatal’dan şehit ailelerine bayram ziyareti

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Mübarek Ramazan Bayramı’nda şehit ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını tebrik etti. Belediye Başkanı Çatal, şehit ailesi Bayram Şenel, Elife Üstündağ, Metin Ateş, Sündüz Tosyalı, İsmet Yılmaz ve geçtiğimiz gülerde şehadete eren Murat Nar’ın annesi Nezaket Nar’ı ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada; “Her zaman hakları ödenemez olan ve şehadet şerbeti içen kahraman şehitlerimizin kıymetli ailelerini ziyaret ederek, Mübarek Ramazan Bayramlarını kutladık. Elleri öpülesi tüm Şehit ve Gazi ailelerimizin Mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, şehadete ulaşan kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize Rabbim’den acil şifalar dilerim” dedi.