17 Günlük Tam Kapanmada, Sokak Hayvanlarını Her gün Ziyaret Ettiler

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 17 günlük tam kapanma sürecinde ilçe merkezinin çeşitli noktalarına konumlandırılan kedi evi ve mama odaklarına, mama  dağıtımı yaptı. İlçe merkezinde bulunan ve 17 günlük tam kapanma sürecinde sokak hayvanlarının yiyecek bulmasında zorlandığı durumda, Belediye personeli günlük mama odaklarını gezerek, sokak hayvanları için mama bıraktı.  Belediye Başkanı Çatal, yaptığı açıklamada; tam kapanma sürecinde her gün belediye personeli ilçenin çeşitli noktalarına konumlandırılan kedi evlerine ve mama odaklarını gezerek, günlük mamalarını bıraktı” dedi. Çatal, “17 günlük tam kapanma sürecinde, Belediye ekiplerimiz ile birlikte ilçemizin çeşitli noktalarına koyduğumuz mama odaklarımızı bugünde birlikte ziyaret ettik. Sokak canlılarımız için bizler buradayız, sizler sağlığınız için kurallara uyarak evlerinizden çıkmayın” dedi.