Başkan Çatal, Anneler Günü’nde Şehit Annelerini unutmadı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Anneler Günü nedeniyle Şehit ailelerini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.  Belediye Başkanı Çatal, ilçe merkezinde ikamet eden Şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirerek, anneler gününü kutladı.

Belediye Başkanı Çatal, “İlçe Merkezimizde Anneler Günü nedeniyle vatanı uğruna canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimizin kıymetli annelerini ziyaret ederek, Anneler Günlerini kutladık. Bu vesile ile başta Şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Gününü en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.

GATA’da tedavi gören askerin annesi unutulmadı

Belediye Başkanı Çatal, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonda yaralanan ve Ankara GATA’da yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Taşköprülü Uzman Çavuş Murat Nar’ın ailesini ziyaret etti. Çatal, aile ile sohbet ederek Gazi annesi Nezahet Nar’ın anneler gününü kutladı.