Belediye Başkanı Çatal, Halk Pazarını Ziyaret Etti

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 17 günlük kapanma sürecinde Cuma günleri açılan halk pazarını Cumartesi günü açılmasının ardından, halk pazarını ziyaret ederek, vatandaşların kurallara uyularak alışverişlerini yapması hususunda bilgilendirdi.  Yayımlanan genelge neticesinde Cumartesi günleri açılmasına karar verilen Halk pazarlarının yoğunluk yaşanmaması için, Zabıta ekipleri ve Salgın Denetim ekipleri kontrollü şekilde vatandaşların alışveriş yapmasını sağlıyor. Belediye Başkanı Çatal, halk pazarını ziyaret etmesiyle birlikte Pazar esnafını ve vatandaşların Mübarek Kadir Gecesini tebrik ederek önümüzdeki günler icra edeceğimiz Ramazan Bayramını tebrik etti. Çatla, vatandaşların sosyal mesafe uyarak alışveriş yapmaları konusunda bilgilendirdi.