Başkanlık Koltuğuna Oturan, Beyza’nın  İlk İsteği Gofret Oldu

 

 

 

 

 

Başkanlık Koltuğuna Oturan, Beyza’nın  İlk İsteği Gofret Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Taşköprü Belediye Başkanlığı koltuğuna Fatih İlkokulu 4. sınıfı öğrencisi  Beyza Bayram oturdu.

Beyza Bayram ve arkadaşları Arda Hamurcu ile Nisanur Demir Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın makam aracı ile okullarından alınarak, Belediye binasına geldiler. Belediye Başkanı Çatal, koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Beyza Bayram’a devretti. Bayram, birim amirlerini çağırarak arkadaşları için, meyve suyu ve çikolata gofret istedi. Daha sonra birim müdürleriyle sohbet eden Bayram, bugün ki yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yaptığı açıklamada “Pandemiden dolayı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bugün çocuklarımız ile erken kutluyoruz. Bir dahaki 23 Nisan’ı bu hastalıktan kurtularak daha neşeli ve güzel kutlarız. Bugün Belediye Başkanlığı koltuğumuzu Beyza kızımıza devrettik. Bütün çocuklarımıza güzel yerlerde görmeyi nasip eylesin“ dedi.

Belediye Başkanlığını devralan Beyza Bayram, “Bugün Belediye Başkanı’yım çok mutluyum, Belediye Başkanlığı birim Müdürlerinden de çalışmalar hakkında bilgi aldım. Bana bu koltuğu bugün devreden Belediye Başkanımız Abdullah Çatal’a teşekkür ediyorum. Çalışmalarında ise başarılar diliyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Çatal, daha sonra öğrencilere çiçek ve çeşitli hediyeler taktim etti.