Dünya Eko A.Ş. CEO’su Burcu Kösem, Taşköprülü öğrenciler ile bir araya geldi

Taşköprü Belediye Başkanlığı  ve İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Kadın Derneği (Kast-Kader) tarafından “Hayallere Giden Adımlar, İlham Veren Hikayeler” başlıklı söyleşi programı düzenlendi.

Taşköprü Belediyesi ve İstanbul’da faaliyet gösteren Kastamonu Kadın Derneği tarafından ilki Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Hayallere Giden Adımlar, İlham Veren Hikâyeler” başlıklı söyleşi programına konuşmacı olarak katılan Dünya Eko A.Ş. CEO’su ve İstanbul Sanayi Odası Meclis üyesi Burcu Kösem, öğrenciler ile bir araya geldi.

Dünya Eko A.Ş. CEO’su ve İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi Burcu Kösem ve Kastamonu Kadın Derneği Başkanı, Emine Çelik, ilk olarak Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çatal, ziyarette ilçede yürütülen çalışmalar ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi.  Taşköprü Kültür Merkezi’nde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan program da ilk olarak Kastamonu Kadın Derneği Başkanı Emine Çelik ve Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, konuştu.

Daha sonra öğrenciler ile bir araya gelen Kösem, iletişimin öneminden bahsederek “Hedefe giden yolda sizlerin ne istediği önemli. Başarılı olmak için temel şartlardan biri sevdiğimiz işte çalışmamız gerekiyor, yada sevdiğimiz işi kendimizin yaratması gerekiyor. Beyin bedava deniliyor ama beyin milyarların üzerinde denecek kadar değerli bir şey. Sorunlarda bizi marifetlendirmek için bu dünyada vardır. Sorunsuz büyüdüğünüzü düşünün hiçbir marifet kazanmazsınız” şeklinde konuştu.

Burcu Kösem konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Programın sonunda Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, ziyaretlerinden dolayı ve seminerde verdiği desteklerden dolayı Kösem ve Çelik’e teşekkür ederek, plaket ve yöresel ürünler hediye etti.