Başkan Çatal, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 14 Mart Tıp Bayramı’nın bu sene hafta sonuna gelmesi nedeniyle sağlık çalışanlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutladı. Başkan Çatal, İlçemiz Sağlık Ocakları, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil İstasyonu ve Taşköprü Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. Başkan Çatal ayrıca sağlık çalışanları ile birlikte pasta kesti. Belediye Başkanı Çatal, “14 Mart Tıp Bayramının bu yıl hafta sonuna denk gelmesi münasebeti ile İlçemiz Sağlık Ocakları, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil İstasyonu ve Taşköprü Devlet Hastanesini ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlayarak birlikte pasta kestik. Covid-19 sürecinde kendi sağlıklarını tehlikeye atma uğruna virüsle canla başla mücadele eden kıymetli sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, tüm sağlık çalışanlarımızı canı gönülden tebrik ederim. Sağlık çalışanlarımızın ise her zaman yanındayız” dedi.