Taşköprü Kuruçay Mevkii Rehabilite edilecek

Taşköprü ilçemiz Kuruçay mevkiinde daha önce katı atıkların bulunduğu alanda rehabilitasyon ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

Çalışmayı yürütecek olan Gökşin İnşaat yetkilisi Şantiye Şefi Çevre Mühendisi Enes Mahmutoğlu ve Saha Şefi Yalçın Odabaşı, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret ederek, çalışma hakkında istişarelerde bulundular.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Hafta sonu çalışmalarına başlanılacak olan Kuruçay mevkiinde bulunan eski katı atıklarının bulunduğu alanın rehabilitasyon ve çevre düzenlemesini yapılarak. Gelecek nesillerimize daha güzel bir doğa bırakmak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir” dedi. Eski katı atıklarının bulunduğu Kuruçay mevkiindeki alanda ise hafta sonu çalışmaların başlanılacağı belirtildi.

(Haber Merkezi)