Taşköprü OSB’ye yatırım atağı

Alt yapı çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen ve bazı fabrikaların yapımına başlandığı Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor.
Son olarak Gün Medya Grubu Onursal Başkanı İşadamı Cengiz Aygün öncülüğünde Taşköprü’ye gelen yatırımcı işadamları, Belediye Başkanı Abdullah Çatal ile görüşüp ardından Başkan Çatal ile birlikte Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret edip, incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da Kastamonu’nun abisi olan ve değerli işadamı Cengiz Aygün nezdinde diğer işadamları Bilal Bıyıklı, Ali Kırkağaç, Emre Şenengün, Serdar İzbeli, Burak İzbeli ve İbrahim Ergün Şekercioğlu’na teşekkür etti.
İşadamı Cengiz Aygün ise Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek Taşköprü OSB’ye hertürlü katkıyı vereceklerini kaydetti.
(Haber Merkezi)