Taşköprü Belediye Meclisi’nden Azerbaycan’a destek

Taşköprü Belediye Meclisi’nden Azerbaycan’a destek

Taşköprü Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı Belediye Meclis Salonu’nda Belediye Başkanı Abdullah Çatal başkanlığında gerçekleşti. Can Azerbaycan ve Ayyıldızlı bayrağımızın Meclis kürsüne asılı olduğu Meclis toplantısında  kardeş Azerbaycan’a destek bildirgesi okundu.

Okunan bildirgede şunlara yer verildi; “Ermenistan’ın uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak, Azerbaycan topraklarını işgal ve Yukarı Karabağ’daki ateşkesi ihlal ederek Azerbaycan’a yönelik gerçekleştirdiği saldırıları şiddetle kınıyoruz.

Halkının güvenliğini ve toprak bütünlüğünü sağlamak amacıyla Azerbaycan’ın gerçekleştirdiği savunmasını destekliyoruz.

Türkiye, her zaman ve her şartta Can Azerbaycan’ın yanında olarak destek vermeye devam edecektir. Ermenistan uzun yıllardır sivillere yönelik katliam ve cinayetlerini adeta bir devlet politikası haline getirerek devam ettirmektedir.

Son olarak geçtiğimiz hafta Azerbaycan topraklarına despot yönetim tarzı ve hukuk tanımaz bir şekilde saldıran Ermenistan’a devletimiz de birçok kademede tepkisini göstermiştir. Bizler de Taşköprü Belediyesi Meclisi ve aziz hemşehrilerimizin adına Azerbaycan’a desteğimizi deklare ediyoruz. Azerbaycan yalnız değildir ve hiç bir zaman yalnız kalmayacaktır. Canımızla, kanımızla ve tüm imkânlarımızla Azerbaycan’ın yayındayız.”

(Haber Merkezi)