Taşköprü OSB’de fabrikalar yükselmeye başladı

Hasret Sona Eriyor!

Taşköprü OSB’de fabrikalar yükselmeye başladı

Taşköprü ilçemizin geleceği için büyük önem arz eden ve alt yapı çalışmalarının hızla tamamlanma aşamasına gelmesinin ardından temelleri atılan fabrikalar Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nde hızla yükseliyor.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da sık sık OSB çalışmalarını yerine giderek incelemelerde bulunup, firma yetkililerinden bilgi alıyor.

Son olarak Taşköprü OSB’de incelemelerde bulunan Başkan Çatal, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Salkım Orman Ürünleri ile Salkım Enerji’ye ait fabrika inşaatlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

OSB alanı içerisinde Sisar Gıda Tarım Hayvancılık San. Tic. Ltd. Şti. ile birlikte 3 ayrı fabrikanın çalışmasının hızla ilerlemesinden memnuniyet duyduğunu belirten Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü’nün yıllardır hasretini çektiği Taşköprü OSB’de fabrikaların hızla yükselmesinden mutluluk duyduklarını ve bunun kendilerine nasip olmasından dolayı Allah’a ayrıca şükrettiğini belirterek birkaç ay içerisinde Taşköprü OSB’de istihdamın başlayacağının müjdesini verdi.

Başkan Çatal ayrıca, şuana kadar 11 firmaya yer tahsisi yapıldığını ve bir yandan gelen yatırımcı taleplerinin de kendilerini sevindirdiğini özellikle önümüzdeki yıldan itibaren ilçemizde istihdam sıkıntısının kalmayacak olmasının kendilerini heyecanlandırdığını ifade etti.

(Haber Merkezi)