-Duyuru!-

15/09/2020 tarihli İlçe Umumi Hıfsısıha Komisyonu kararı ile halkın yoğun olarak bulunduğu meydanlar, parklar, sıraya girilmesi gereken yerler, banka, Ptt, noter, şehir içi toplu taşıma araç durakları, Atm’ler, fatura ödeme yerleri, vb. yerler ile semt pazarlarında sigara içilmesi yasaklanmıştır.

İlçemizde faaliyette bulunan çay bahçeleri, kahvehaneler ve çay ocaklarında cam bardak kullanımının yasaklanması ile mevcut servislerin tek kullanımlık kağıt karton bardak ile yapılması bu husustaki denetimlerin Taşköprü Belediye Başkanlığınca sağlanması,

İlçemizde salı günleri kurulan salı pazarının kaldırılması kararının devamı ile Cuma günleri sosyete pazarı adı ile tabir edilen giyim kuşam malzemesi satışı yapılan pazar ikinci bir emre kadar kaldırılmıştır.