Vali Karadeniz, Taşköprü’de vatandaşlarla buluştu

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz Taşköprü ilçemizi ziyarette bulunarak Taşköprü Kaymakamı İbrahim Çenet ve Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın eşliğinde Sevim Tokatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Türk Kızılayı ilçe temsilciliği tarafından yapımı tamamlanan butik mağaza açılışını gerçekleştirdi. Vali Karadeniz’in Programı Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen konferansla devam etti. Mahalle muhtarları ve köy muhtarlarının katılımı ile gerçekleşen toplantının ardından protokol,Taşköprü Belediyesi Aşevi’ni, ardından ise Taşköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifini ziyaret etti. Vali Karadeniz ardından ise Şehit Astsubay Hüseyin Ateş’in ailesini ve Kıbrıs gazisi Recep Kartal’ı evinde ziyaret etti.