Başkan Çatal Ankara’da Ve Çankırı’da Ziyaretlerde Bulundu

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katılımları ile Ankara ATO Congresium’da Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisine katıldı.

Sonrasında Kastamonu İl ve İlçe Belediye Başkanları olarak Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Genel Başkanı Cemal Akın’ı ve Genel Sekreteri Mehmet Oruçöz’ü makamında ziyaret ederek görüşmelerde bulunan Başkan Çatal.

Proğramına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkez ziyraeti ile devam etti. Taşköprü Belediye Başkan Çatal ,Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu,Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak,Çatalzeytin Belediye Başkanı Ahmet Demir, Seydiler Belediye Başkanı Mehmet Erdoğan eşliğinde Millyietçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi ziyaret etti.

Son olarak Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen eşliğinde Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş’ı ziyarette bulunan Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ilçemize döndü.