Belediye Başkanı Çatal, Basın Mensupları ile Bir Araya Geldi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Kastamonu, Taşköprü ve çevre illerde görev yapan gazeteciler ile bir araya geldi.

10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle, basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Çatal, “Pandemi nedeniyle basın mensubu arkadaşlarımız ile bir süredir bir araya gelemedik.  Vatandaşlarımızın hızlı bir şekilde haber almasını sağlayan ve kalemini adaletli şekilde kullanan tüm basın mensubu arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım. Elimizden geldiğince her daim gazeteci arkadaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz“ dedi.

Basın mensupları ile sohbet eden Belediye Başkanı Çatal, basın mensuplarına Dünyaca ünlü Taşköprü sarımsağı taktim etti.

Belediye Başkanı Çatal’ı makamında ziyaret eden, gazeteciler ise çalışmalarında Başkan Çatal’a kolaylıklar dileyerek teşekkür ettiler.

(Belediye Basın)