Sözleşmeli Er Kara, Son Yolculuğuna Uğurlandı

İdlip’te ki askeri birlikte hayatını kaybeden Taşköprülü hemşerimiz Piyade Er Karahan Kara, memleketi Taşköprü’de son yolculuğuna uğurlandı.
Taşköprü Merkez Taş Cami’nde düzenlenen cenaze merasimin ardından Gökırmak Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
Kara’nın cenaze merasimine Kastamonu Valisi Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar,  AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, MHP Taşköprü İlçe Başkanı Rıdvan Uçar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Özkan Keskin, İYİ Parti İlçe Başkanı Nuri Turgut ve önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.