24 Kasım’da Öğretmenler Yemekte Buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Taşköprü Belediyesi tarafından organize edilen yemek programında öğretmenler bir araya geldi. Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programa Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu ve çok sayıda öğretmen katıldı.  Belediye Başkanı Çatal, “Öğretmenlerimiz bizim gelecek nesillerimizin teminatıdır. Onlarla gurur duyuyoruz. Taşköprü Belediye Başkanlığı ve şahsım olarak her zaman eğitim ve eğitimcinin yanındayız. Gelecek nesillerimizi yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” dedi.

Programda Başkan Çatal, öğretmenlere gül takdim etti.