İlçe Halkı, Belediye Başkanı Makamında

Taşköprü Belediyesi tarafından düzenlenen “Halk Günü” etkinliğinde vatandaşlar Belediye Başkanı makamında istek ve taleplerini iletti.

2 haftada bir düzenlenen ve pandemi nedeniyle ara verilen “Halk Günü” etkinliğinin tekrardan başlamasıyla, vatandaşlar Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a makamında istek ve taleplerini iletti.

Belediye Başkanı Çatal, ilçede yürütülen çalışmalar ve yapılan olacak projeler hakkında vatandaşlara bilgi vererek, fikirlerini aldı.

Çatal; “Taşköprü Belediyemiz binasında düzenlediğimiz ve pandemi nedeniyle ara verdiğimiz “Halk Günü” buluşmamızı vatandaşlarımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyerek ilçemizde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdik. Yapacağımız projeler hakkında fikirlerine sunduk. İlçemizi birlikte yönetmeye devam ediyoruz” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ