Taşköprü  Geleceğe Nefes Oldu

 

Taşköprü ilçemizde  11 Kasım “Milli Ağaçlandırma Günü“ etkinliği kapsamında bin adet fidan toprakla buluştu.

 

Taşköprü Organize Sanayi Bölgesin’de gerçekleşen etkinlik, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, llçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, Orman İşletme Müdür Yardımcısı Oktay Tekin, İlçe Müftüsü Hasan Yozgat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, öğrenciler, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Korkmaz, Taşköprü Organize Sanayi Müdürü Betül Cebeci,  Gençlik Hizmetleri Gönülleri,  İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

Program da toplamda 1000 adet fidan toprakla buluşarak ilk can suları verildi.

 

Jandarma Ekipleri’ de  Toprağa Can Verdi

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri daha sonra Kornapa köyü mevkiinde fidan dikimi yaptı. Meyve fidanlarını toprakla buluşturan Jandarma personeli, can sularını ise kendileri verdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın programda, yaptığı açıklamada; “11 Kasım Milli  Ağaçlandırma Günü” etkinliği kapsamında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Çocuklarımıza küçük yaşta orman sevgisini aşılayarak, gelecek nesillere daha temiz bir Dünya bırakıyoruz. Geleceğe nefes olarak İlçe Jandarma Komutanlığımızında örnek bir davranışı ile meyve fidelerimiz ve fidanları birlikte toprakla buluşturduk. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 

Programda Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü tarafından, öğrencilere hediye verildi.

 

Haber: Hamza Sefa YILMAZ