Ulu Önder Atatürk, Taşköprü’de anıldı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yıl dönümünde Taşköprü ilçemizde  düzenlenen etkinlikle  anıldı.

Cumhuriyet Meydanında Taşköprü Kaymakamlığı ve Taşköprü Belediye Başkanlığı’nın Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan program daha sonra Belediye Kültür Merkezi’nde Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler devam etti. Öğrencilerin hazırladığı programda izleyiciler duygu dolu anlar yaşandı.

Şiirlerin okunması ve oratoryo gösterimi ile devam eden etkinlikte dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Programa Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın,  Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Velioğlu, İlçe Müftüsü Hasan Yozgat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu, kurum amirleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ