Başkan Çatal, Şehit Hüseyin Ateş’in Baba Ocağını ziyaret etti

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 14 Yıl önce 25 Eylül 2007 yılında Şehit düşen Komando Astsubay Hüseyin Ateş’in baba ocağını ziyaret etti. Şehit Hüseyin Ateş’in şehitlik mertebesine ulaşmasının 14. yıl dönümünde Şehit ailesini ziyaret eden Başkan Çatal, “Eli kanlı hain teröristlerce şehit edilen Kahramanımız Komando Astsubay Hüseyin Ateş’in baba ocağını ziyaret ederek ellerini öptük. Şehidimize ve tüm şehitlerimize bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin emanetinin her zaman yanında olacağız” dedi.
Şehit Babası Metin Ateş’te ziyaretlerinden dolayı Başkan Çatal’a teşekkür ederek, “Her zaman bizleri ziyaret edip yanımızda bulunan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.