Sanatçı Arzu Akça’dan Başkan Çatal’a ziyaret

Kastamonulu sevilen ses sanatçısı Arzu Akça, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ı makamında ziyaret etti.

Yaklaşık 3 haftadır sel afetinin yaşandığı Bozkurt ilçemizde Haytap ekipleri ile birlikte gönüllü olarak görev alan ve hem sokak hayvanlarının bakım ve yemlemesini üstlenen hemde vatandaşlara moral olan Türk Sanat Müziği’nin parlayan yıldızı Arzu Akça, Başkan Çatal’ı ziyaretinde başarılı çalışmalarından dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Çatal’da, Kastamonulu sanatçı Arzu Akça’nın sesi kadar yüreğinin de güzel olduğunu Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin ardından orada gösterdiği ummalı çalışma ile bir kez daha gösterdiğini belirterek kendisini tebrik ederek nazik ziyaretinden dolayı ise teşekkür etti.

Ziyarette Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın’da hazır bulundu.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ