Başkan Çatal, Yeni Eğitim Öğretim Yılı’nda Okulları Ziyaret Etti.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin başlaması nedeniyle ilçemizde eğitim veren eğitim kurumlarını ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Belediye Başkanı Çatal, Atatürk İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Murat Ülgen İlk-Orta Okulu, Taşköprü Anadolu Lisesi, Şehit İlker Narin İmam Hatip Ortaokulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kapucuoğlu’nu ziyaret ederek, yeni eğitim öğretim döneminin sağlık, mutluluk ve başarı dileyen Çatal, “öğretmenlerimize, idarecilerimize ve kıymetli çocuklarımıza sağlık ve mutluluk içinde geçirecekleri başarı dolu bir eğitim-öğretim dönemi diledik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada eğitim camiamızın ve öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Dedi.