Down sendromlu Sedanur’a, Başkan Çatal’dan Doğum Günü Sürpriz’i

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, down sendromlu Sedanur Demir’e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, 22 yaşına giren Sedanur Demir’e yaptığı sürpriz ziyarette doğum günü pastasını birlikte kestiler.

Sedanur’un annesi Saliha Demir yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımızdan Allah razı  olsun. Her zaman destekleriyle yanımızda olduğu gibi özel günümüzde de bizi sürpriz ziyaretiyle mutlu etti. Sedanur başkanımızı çok seviyor. Doğum gününde başkanımızı yanında görmek kızımı ayrıca sevindirdi. Kızım mutlu olunca biz de  mutlu oluyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun.” dedi.

Belediye Başkanı Çatal, “Bugün Sedanur kızımıza sürpriz yaparak, doğum günü pastasını birlikte kestik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzünü güldürmek için her zaman mücadelemiz devam edecektir.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ