Halk yeniden makamda!

Pandemiden dolayı bir süredir ara verilen “Halk Günü” etkinliği normalleşme takvimine geçilmesinin ardından tekrardan başladı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, makamında vatandaşları ağırlayarak, istek ve taleplerini dinledi. Belediye Başkanı Çatal, seçim sürecinden de vatandaşların her zaman fikirlerini önemsediği ve “Halk Günü” etkinliği düzenleyeceğini belirtmiş, göreve başladığı andan itibaren 2 hafta bir düzenlenen etkinliğe pandemi nedeniyle ara verilmişti. Normalleşme takvimine geçilmesinin ardından “Halk Günü” etkinliği tekrardan yapılmaya başladı.

Vatandaşların fikir ve düşüncelerine her zaman kapılarının açık olduğunu vurgulayan Çatal, “Kıymetli halkımıza ilgi ve alakalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.