Sahil Çay Bahçesi, yeniden hayata geçecek

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Sahil Parkı’nda yapımında sona gelinen çevre düzenlemesinin gerçekleştiği alanda incelemelerde bulundu. İlçenin vazgeçilmez yerlerinden biri olan Sahip parkı Çay Bahçesinde yaz ayına hazırlıklar sürüyor. Çevre düzenlemesi yapılan Sahil Parkı Çay Bahçesinde Belediye Başkanı Çatal, Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ile birlikte, incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Çatal, “İlçemizin girişinde bulunan Sahil Parkı ve Çay Bahçemizin çevre düzenlemesini yaparak halkımızın hizmetine sunacağız güzel ve modern bir çay bahçesinde misafirlerimizin de beğenisini alacak çalışmalarımız devam edecektir. Kısa zaman içerisinde halkımızın hizmetinde olacak” dedi.