Başkan Çatal, Bakan Kasapoğlu ile görüştü

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İnebolu ilçesinde katıldığı programda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştü.
İnebolu ilçesinde Kurtuluş Savaşı’ında İnebolu Limanına gelen silah ve cephanenin Anadolu’ya sevk edilmesi nedeniyle her yıl kutlanan “Atatürk ve İstiklal Yolu Yürüşünde” Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüşerek Taşköprü ilçemiz ile ilgili taleplerini ileten Başkan Çatal, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muaharrem Kasapoğlu ile bir süre sohbet ederek, ilçemiz için taleplerimizi ilettik. İlçemize ve ilimize gösterdiği teveccühten dolayı Sn. Bakanımıza teşekkür ediyor, vatan için canlarını feda edem tüm kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.