HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

Belediye Meclisini

Teşkil  Edenlerin Adı Soyadı

Meclis Başkanı     : Abdullah ÇATAL

Meclis Üyeleri  : Yaşar KARTAL, Sennur YÜZÜCÜ, Fatih PURTUL, Ceyhun ÇORBACI, Hüseyin ER, Mehmet Emin DANA, Murat GÜR, Emine GÜLTEKİN

Katılmayanlar     : Harun YALÇIN, Murat SERDAROĞLU, Hüseyin KURT

Belediye Meclisinin 02.06.2021 tarihinde gerçekleşen toplantısında aşağıdaki kararlar görüşülerek karara bağlanmıştır.

1. (2021/41): İmar Komisyonunun ‘‘İlçemiz Musalla Mahallesinde bulunan küçük sanayi sitesinde uygulama imar planında emsal değerinin 0.50’den 1.20’ye çıkarılması konusu hakkında 28.05.2021 tarih ve 2 sayılı Komisyon raporunun uygun bulunduğundan, Musalla Mahallesi Küçük Sanayi Sitesinde emsal değerinin 0.50 ‘ den 1.20’ye çıkarılarak imar plan tadilatının yapılmasına yapılan açık oylama sonucu oy birliği ile karar verilmiştir.

Abdullah ÇATAL                                         Sennur YÜZÜCÜ                              M. Emin DANA

Meclis Başkanı                                              Meclis Katibi                                    Meclis Katibi