İGM Başkanı Parçal ve İşadamlarından, Başkan Çatal’a ziyaret

Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Güray Parçal ve iş adamlarından Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a ziyaret gerçekleşti.

Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, Zintaş Kastamonu Zincir San. ve Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Üster, Bilsezer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Altın, Av. Tamer Taftacı ve Özçakmak Mühendislik Enerji Nakliyat San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Muhammet Özçakmak, Taşköprü Belediye Başkanı Çatal’ı makamında ziyaret etti.

Misafirleriyle yakından ilgilenen Başkan Çatal, nazik ziyaretlerinden dolayı tüm misafirlerine teşekkür etti.

Parçal ve Üster başta olmak üzere misafirler ise Başkan Çatal’ın çalışmalarını takdirle takip ettiklerini belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ