Nezaket annenin ilk misafiri Başkan Çatal ve ailesi oldu

Geçtiğimiz günlerde Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’ın kendi imkanları ile Şehit ailesine hediye ettiği ve yeni evine taşınan Nezakat Nar’ın ilk misafiri, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ve eşleri oldu. Şehit annesi Nezaket Nar’ın “Benim ev kiramı bile oğlum ödüyordu” sözlerinden etkilenen Belediye Başkanı Abdullah Çatal kendi imkanları ile şehit ailesine geçtiğimiz cuma günü ev hediye etmişti. Nar ailesi ise önceki gün yeni evine taşındı. Nezaket anneyi ve ailesini ilk olarak Belediye Başkanı Abdullah Çatal, eşi Nebahat Çatal, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın ve eşi Zehra Yalçın ile birlikte ziyaret etti. Belediye Başkanı Çatal, “Nezaket annemizin ve Mustafa amcamızın her zaman yanlarındayız. Sıklıkla ziyaret ederek, misafirleri olacağız. Şehidimizin emaneti olan ailemizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Şehidimizin gözü asla arkada kalmayacak” dedi.