Başkan Çatal’dan gece mesaisi

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, gece saatlerinde planlı olarak kesilen içme suyu tadilat ve onarım çalışmaları esnasında, incelemelerde bulundu.  Sosyal medya hesaplarında ilçe halkına duyurularda bulunarak ve ilçe halkının mağdur olmaması için gece 00:00 ile 06:00 ‘da içme suyu planlı olarak kesildi. Başkan Çatal, gece geç saatlerde onarımın yapıldığı ve çalışmaların yürütüldüğü bölgeyi ziyaret ederek, birim müdürlerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Çatal, “Planlı su kesintisi kapsamında devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek halkımızın mağdur olmaması için ve daha yaşanılabilir bir Taşköprü için çalışmalarımız devam etmektedir. Mesai mevhumu olmadan ilçemiz için görevi başında bulunan tüm personelime teşekkür ediyorum” dedi.