Kastamonu Valisi Avni Çakır, Taşköprü’de İncelemelerde Bulundu

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Taşköprü ilçesinde çalışmaların devam ettiği yerleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Çakır ayrıca geçtiğimiz haftalarda Kuzey Irak’ta gerçekleşen operasyonda yaralanan Uzman Çavuş Murat Nar’ın ailesini ziyaret etti.

Taşköprü ilçesinde çalışmaların devam ettiği Organize Sanayi Bölgesi ve yapımında sona gelinen Salkım Enerji Geri Dönüşüm ve Biokütle Elektrik Üretim A.Ş Tesisi, ilçenin tarihini yansıtan Delibeyoğlu Konağı’nı,  Şehir Stadyumunda ve İlçe Gençlik Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Devlet Su İşleri 23. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu ve İl Gençlik Spor Müdürü Reşat Asrak’tan bilgi aldı.