Taşköprü’de 3 bin fidan dikimi yapıldı

Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü öncülüğünde Taşköprü Organize Sanayi Bölgesinde 3 bin adet fidan dikimi gerçekleşti.

Programa Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü Orman İşletme Müdürü Taner Altun, kurum amirleri ve Muzafferettin Gazi İlkokulu öğrencileri katılarak fidan dikimi yapıldı.

Gerçekleşen programda Belediye Başkanı Çatal, öğrenciler ve kurum amirleri tarafından 3 fidan adet dikimi gerçekleşti.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ile birlikte bugün Organize Sanayi Bölgesi alanında ağaçlandırma yaptık. Geleceğimize en güzel mirasımızın temiz bir nefes olacağı bilinci içerisindeyiz. Programa katılarak ağaçlandıran kurum müdürlerimize ve öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Fidan dikiminin ardından Belediye Başkanı Çatal, çocuklara hediye takdim etti.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ