İhtiyaç sahiplerinin iftar menüsü Aşevinden

Taşköprü ilçemizde her yıl kurulan Ramazan çadırı geçen yıl olduğu gibi bu yılda korona virüs salgını nedeniyle kurulmamasının ardından, Taşköprü Belediyesi Aşevinde hazırlanan yemekler iftardan önce  ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Abdullah Çatal, “Her yıl hayırsever vatandaşlarımızın katkısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda kurduğumuz iftar çadırının yerine geçen yıl olduğu gibi bu yılda Aşevimizde hayırsever vatandaşların katkılarıyla hazırlanan yemekleri 300 kişinin evlerine iftar öncesi getirmek suretiyle ulaştırıyoruz. Bu vesile ile hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm Taşköprülü hemşerilerime ve İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

Haber: Hamza Sefa YILMAZ