Başkan Çatal, Taşköprü OSB Elektrik Dağıtım Lisansına kavuştu

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü Organize Sanayi Bölgesi’nin Elektrik Dağıtım Lisansının Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından programa alındığı müjdesini verdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Taşköprü Belediye Başkanı ve Taşköprü OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Abdullah Çatal, “19 Mart’ta gerçekleştirdikleri OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda geçen seneki toplantıda alınan elektrik dağıtımının Bedaş’a devri kararının iptal edilerek, OSB’ye gelir sağlamak ve katılımcılara daha uygun elektrik verebilmek için dağıtım lisansının alınmasını gündeme getirilerek karara bağlanmıştır.

Yaptığımız şahsi girişimler sonucunda da bu başvurumuz 26 Mart 2021 tarihinde EPDK tarafından dağıtım lisans bedelinin ödenmesine istinaden Dağıtım Lisansı’nın verileceği kararını bildirmiştir” dedi.

Başkan Çatal, bu süreçte desteklerini esirgemeyen EPDK Başkanı ve kurumu ile tüm emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.