Başkan Çatal, Kütüphaneler Haftasını kutladı

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Taşköprülüzadeler Kütüphanesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Çatal, Taşköprülüzadeler Kütüphanesi’nde sınavlara hazırlanan öğrenciler ile sohbet etti. Başkan Çatal, ayrıca kitap okuma alışkanlığını küçüklükten bu tarafa her bireyin edinmesi hususuna dikkat çekerek farkındalık yaratmak için öğrenciler ile bir süre kitap okudu. Başkan Çatal, “İnsanlığın geçmişten bugüne biriktirdiği ilmi, felsefi, tarihi, dini, iktisadi birçok değerin korunmasını ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlayan kütüphaneler, bilginin paylaşıldığı ve okuma alışkanlığının kazanıldığı önemli merkezlerdir. Tüm kitap dostlarının 29 Mart–4 Nisan tarihlerinde ki Kütüphaneler Haftası kutlu olsun” dedi. Başkan Çatal ayrıca, “Öğrencilerimize daha hijyenik bir ortam oluşturmak için, ekiplerimiz günlük temizlik ve dezenfekte çalışmalarını düzenli olarak yapmakta” şeklinde konuştu.